Samfunnet vårt

Plusser og minuser i samfunnet vårt

Søvnproblemer…. sover du ikke?

Kategori: Mennesker | 1 kommentar » - Skrevet fredag 2. oktober , 2015

Hei

Kanskje denne historien kan hjelpe andre også. 

 

Jeg dro til en kiropraktor for «ørnte» gang for å få litt orden på ryggen. Kiropraktoren «knakk» meg først en gang og så en gang til. Han tok i litt ekstra denne gangen.

Fra den dagen så sov jeg ikke i det hele tatt.

Det eneste jeg oppnådde med søvnen var at jeg sov sånn på overflata i 5 minutter.  Tilfeldigvis så nevnte jeg det her for fysioterapeuten min.

Han kom med et forslag om å prøve en osteopat. Jeg bestilte en time og fortalte om søvnproblemene mine. Mens jeg fortalte, så bare smilte hun tilbake.

Det så jo veldig positivt ut. Hun fortalte at det finnes en væskebalanse i nakken. Og om den kommer i ubalanse, så kan man faktisk miste søvnen helt.

Det tok akkurat 10 minutter for å få orden på det. Jeg lå på ryggen og hun klemte til med fingrene på hver sin side bak i nakken. Så sa hun at hun hadde fått det i balanse igjen.

Jeg hadde vel ikke akkurat noe tro på at jeg skulle få tilbake søvnen, ettersom det nå hadde gått to og et halvt år.

Jeg var ferdig behandlet og hun ville jeg skulle sende henne en sms dagen etter om hvordan det hadde gått med søvnen i løpet av natten.

Det var jo som et trylleslag. Jeg sov en time, var litt våken og sovnet en time igjen. Sånn gikk det gjennom hele natten. Helt utrolig var det.

Og neste natt så sov jeg helt normalt.

Ville bare dele dette med andre som kanskje sliter med det samme. Dette skjedde fordi kiropraktoren «knakk» ryggen min.

Jeg hadde heldigvis ikke blitt avhengig av sovemedisinen. Så alt ble helt normalt igjen.

 

Hilsen Anne

 

Kommentarer

  1. Så godt å høre og takk for at du deler hva kiropraktikk kan gjøre :)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Samfunnet vårt" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.