Samfunnet vårt

Plusser og minuser i samfunnet vårt

Gode tilbakemeldinger

Kategori: Mennesker | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. juni , 2015

«Ser vi noen som fortjener en god tilbakemelding på det de gjør, husk å si det til dem da!» :)
 
Jeg legger merke til at folk er så opptatt av det som er negativt i dag.  Det er på en måte en «trend» i samfunnet vårt, å fokusere på det.
Det er veldig rart, men det ser ut til at det positive blir en selvfølgelighet, så derfor trenger man ikke å si noe om det, tror vi! Men det er jo virkelig så feil.
  
 For min egen del, er det utrolig inspirerende å få en positiv verbal tilbakemelding. Det gjør noe med meg! Noe godt! 
  
Jeg har hatt dette som et lite prosjekt for meg selv en stund. Så i stedet for bare å tenke tanken, så har jeg sagt det til dem. Når jeg har gitt en god tilbakemelding, så oppfatter jeg en utrolig herlig respons, sånn som: «Tusen takk, det var utrolig hyggelig sagt!» Og da gjør det noe med meg også!

Om jeg kan påvirke et annet menneske så mye, at de får en enda finere dag, så er jo det helt fantastisk. Vi er vel ikke fullt klar over hvilke egenskaper vi sitter inne med, kanskje.

Bruk dem! :)
Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Samfunnet vårt" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.